Gratis nettkurs i mental trening

http://www.dreamstime.com/stock-photo-step-stones-image-beautiful-blue-ocean-sunset-image30880440Det er ikke så lett å slippe taket i denne behandlingen.  Det er så mange som kommer etter oss, og jeg vil gjerne hjelpe dem, akkurat som George og Hanna og Carmel og alle de andre hjalp meg.

I det siste er det endel spørsmål om hvordan man skal ha mental styrke til å komme seg gjennom behandlingen. Jeg jobber jo med kurs, og noe av det morsomste jeg vet er å lage kurs. Denne gangen har jeg laget et helt enkelt, gratis lite kurs i mental trening. Det krever ikke at du skal være noe sted, eller følge med på noe.

Du jobber deg bare gjennom bildene, gjør øvelsene, og vips 🙂 Vel, det krever litt innsats og konsentrasjon, men jeg håper dette kan være nyttig.

Husk at dette er mye stoff på liten plass – les gjennom det, tenk og funder, Velg deg en øvelse du vil trene på først.  Ta det frem igjen og les mer når du har prøvd en stund.

Det er ikke noen nødvendig rekkefølge på disse tre trinnene, men jeg har startet med det letteste først. Gjør det du føler for – alle monner drar!

Mental trening i tre trinn

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *